Hoe vaak moet u uw ContactSkin haarsysteem vernieuwen?

Om de 6 weken komt u bij ons langs om uw haarsysteem te laten vernieuwen. U kan het zelfs laten groeien, zodat uw ContactSkin nog natuurlijker lijkt!

Is het ook geschikt voor vrouwen?

Iedereen kan genieten van de vele voordelen van een ContactSkin haarsysteem.

Ik heb snel last van allergische reacties. Kan ik het eerst testen?

ContactSkin is dermatologisch getest. Toch kan u het zelf uitproberen tegen een speciale prijs, inclusief aanpassing en in model knippen. Vraag in onze studio naar de testroutine.

Wat is het verschil tussen ContactSkin® of haartransplantatie?

Een haartransplantatie is pas zinvol als uw haarverlies grotendeels is gestopt. Alleen is dat moeilijk te voorzien en kan progressief haarverlies in dat geval tot eilandvormingen op uw hoofd leiden. U kan ook niet of nauwelijks kiezen voor variaties in haarstijl en volume. Daarvoor is ContactSkin wel de perfecte oplossing. Kies gewoon het kapsel dat het best bij u past, zonder dure operaties!

Kan ik gaan zwemmen met een ContactSkin?

Ja, dat is perfect mogelijk. U kan ook alle andere sporten beoefenen en met een gerust gemoed naar de sauna gaan. Uw haar blijft altijd perfect op zijn plaats!

Kan ContactSkin® ook plaatselijk worden aangebracht?

Ja, het systeem werkt onafhankelijk van het haarvolume. De haarhuid kan, indien nodig, ook alleen maar op de kale oppervlakken aangebracht worden.

Waarom wordt ContactSkin niet overal verkocht?

De behandeling met ContactSkin vereist een speciale opleiding om u een optimale kwaliteit en dienstverlening te garanderen. Sam De Bonte volgde meerdere opleidingen bij ContactSkin zelf, in Duitsland.